Megazone lasersota – THE ULTIMATE LASER ADVENTURE

Tule mukaan kokeilemaan Megazonea huippu seurassa! Salus ry järjestää tämän huikean Megazone-lajikokeilun. Nyt sinullakin on mahdollisuus päästä kokeilemaan tätä koukuttavaa peliä edulliseen hintaan 5,50e.

“Pelaajille puetaan huipputeknologiaa sisältävät panssarit päälle ja heidät varustetaan vaarattomilla, mutta upeilla scifi-laser-aseilla. Peli on kontaktiton ja väkivallaton, joten se sopii lähes kaikenikäisille.”
“Pelialueena toimii labyrinttimainen kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla. Kentällä on pieniä korkeuseroja ja UV-valaistus, jossa kirkkaat värit hohtavat upeasti. Taustan tunnelmallinen musiikki ja usvaan piirtyvä laser nostavat kokemuksen huippuunsa!”

Jännittävän pelaamisen jälkeen VIP-tiloissa tarjolla syötävää ja juotavaa ja tietenkin mehukkaat “jälkipelit”. Mukaan mahtuu 30 innokasta pelaajaa.

Kokoontuminen Megazone hallin aulassa 22.3 klo 18.15 osoitteessa Itäinenkatu 9-13, Tampere.

SITOVAT ilmoittautumiset su 20.3 mennessä sähköpostilla vironen.satu.a@student.uta.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita myös mahdollinen erityisruokavalio. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostilla.

Kysymykset ja ilmoittautuminen vironen.satu.a@student.uta.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>