SALUSIN WAPPUVIIKOT 21.4.–1.5.2016

SALUSIN WAPPUVIIKOT TULEVAT!

Joko olet kaivanut yo-lakkisi naftaliinista? Joko haalarit on tuunattu edustuskuntoon ja kevätkunto kasvatettu äärimmilleen? Joko sima on sihisemässä ja munkit muhimassa, ja joko kaappisi pullottavat serpentiiniä ja muita oleellisia tykötarpeita vuoden suurinta opiskelijaedustustapahtumaa silmälläpitäen?

Hyvä, koska lähtölaskenta SALUSIN WAPPUVIIKOILLE ON ALKANUT!

Salus on tänä vuonna suunnitellut aivan uudenlaisen, ammattietiikkaa kunnioittavan, vappuohjelmansa. Tapahtumien suunnittelussa tavoitteena on ollut monipuolisuus, vaihtelevuus ja profiloituvuus: tiedossa onkin siis tapahtumia laidasta laitaan, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Kaikessa tärkeintä on iloinen mieli ja yhdessä tekemisen meininki, niillä päästään jo pitkälle!

Seuraavassa vähän koostetta siitä, minkälaisia menoja sitä onkaan tullut suunniteltua teidän päänne menoksi:

21.4. SALUSIN WAPUN AVAJAISET

TÄSTÄ SE ALKAA! Ellei vappuvibojen herättely ole vielä tätä ennen alkanut, tässä vaiheessa on jo korkea aika siihen! Terveystieteiden wapun avajaisia vietetään torstaina 21.4. klo. 19 keilailun ja syömisen merkeissä, josta halukkaat pääsevät jatkamaan iltaa huhtikuun WappuKolmioihin Koskikeskuksen ravintolamaailmaan. Laitapas päivä kipin kapin ylös kalenteriin, tätä et halua missata! Tarkempaa infoa löytyy tämän linkin takaa: https://www.facebook.com/events/187911678261886/

25.4. PISPALAN PORRASTREENI JA WAPUN MUNKKIKAHVIT

Jos vappuna ei muuten hapota, täällä niin takuulla tekee! Lähdetään yhdessä testaamaan kesäkuntoa ja ihastumaan Pispalan tunnelmallisiin puutalomaisemiin maanantaina 25.4. klo. 17.00 alkaen. Reenailemaan ovat tervetulleita niin saluslaiset kuin muidenkin ainejärjestöjen itsensä atleettisiksi kokevat innokkaat edustajat. Hikitreenien jälkeen lähdetään hyvällä omallatunnolla testaamaan maankuulut munkkikahvit Pyynikin näkötornille. Lisää infoa tapahtumasta täällä: https://www.facebook.com/events/1227777583917774/

27.4. KOUKKUNIEMEN VANHAINKODIN ASUKKAIDEN ULKOILUTUS VETERAANIPÄIVÄN KUNNIAKSI

Keskiviikkona 27.4. Salus lähtee tutustumaan Koukkuniemen vanhainkotiin, missä pääsemme ulkoilemaan ja jutustelemaan vanhainkodin asukkaiden kanssa kansallisen veteraanipäivän kunniaksi. Lähdetään jakamaan iloa ja hyvää mieltä eteenpäin sekä kuulemaan, mitä elämänohjeita vanhemmilla ja viisaammilla meille on! Tarkempaa infoa tiedossa myöhemmin!

30.4. WAPPUFEST BY OPISKELIJANTAMPERE

Tähän se kulminoituu: PÄÄPÄIVÄ! Toivottavasti simahammasta vielä jaksaa kolottaa ja akku ei ole ihan täysin simahtanut, sillä tänään lähdetään edustamaan Salusia Opiskelijantampereen vappuaaton tapahtumaan klo. 13–18. Halukkaat voivat tulla lounastamaan Salusin kanssa tätä ennen klo. 11.30 alkaen (paikasta ilmoitetaan myöhemmin). Lisätietoa opiskelijantampereen tapahtumasta löytyy täältä:https://www.facebook.com/events/522955987887005/.

1.5. SALUSIN VAPPUPIKNIK

Klo. 11 alkaen Salus kokoontuu Koskipuistossa yhteispiknikin merkeissä. Kaikki kynnellekykenevät saluslaiset ovat tervetulleita nauttimaan yhteisistä antimista ja seuraamaan teekkarikastetta! Jos olet kovin nälkäinen, otathan omaa pikkupurtavaa mukaan. (Ja opm!). Lisää tietoa tapahtumasta tulossa myöhemmin.

HUOM.! Muistathan hyödyntää myös Salusin hierontaedun Tampereen urheiluhierojakoululle, aikoja hierontaan järjestetään wappuviikolle 22.4.2016 saakka! Hierontaedun käyttämällä varmistut siitä, että vapun aloittaminen sujuu rentoutuneella mielellä ja vetreässä kunnossa! 😉 Ilmoittautumiset hierontaan 13.4.2016 mennessä, lisätietoja tapahtumasta saat näpyttämällä viestiä osoitteeseen jaari.mona.d(at)student.uta.fi.

Näiden Salusin tapahtumien lisäksi wappuviikkoina sattuu ja tapahtuu paljon myös muissa ainejärjestöissä, joten ohjelmaa saluslaisille on tarjolla monenlaiseen lähtöön! Olkaahan tarkkoina ja seurailkaa Salusin wapputapahtumien fb-sivuja tarkempien tietojen saamiseksi! Linkki muiden ainejärjestöjen ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan TAMYn tapahtumiin löytyy seuraavan linkin takaa: http://www.tamy.fi/wappu.

Salus toivottaa jokaisen jäsenensä lämpimästi tervetulleeksi kaikkiin vapun tapahtumiin! Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää vappuun liittyen, lisätietoja saat Eeva-Reetalta (erkkila.eeva-reetta.h(at)student.uta.fi). BE READY ja STAY TUNED, iloista kevättä kaikille! :)

PS. Pukukoodina tapahtumaan kuin tapahtumaan käyvät vapunomaisesti haalarit, tosin porrastreeneissä allekirjoittaneet suosittelevat kevyehkömpää vaatetusta oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Jos joku kuitenkin suunnittelee asustelevansa haalareissa koko huhtikuun, antaa mennä.

Seuraa tapahtumaa facebookissa, niin pysyt ajantasalla päivityksistä :) https://www.facebook.com/events/1598858090433808/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>