SALUSIN VAPPUVIIKOT LÄHESTYVÄT

SALUSIN WAPPUVIIKOT 21.4.–1.5.2017

Salus2016

SALUSIN WAPPUVIIKOT TULEVAT!!!

Onko yo-lakkisi kaivettu jo esille? Entä onko haalarit tuunattu jo vappukuntoon? Joko sima on laitettu tulemaan ja joko kaappisi pullottavat serpentiiniä ja muita oleellisia tykötarpeita vuoden suurinta opiskelijatapahtumaa varten?

Loistavaa, koska lähtölaskenta SALUSIN WAPPUVIIKOILLE ON ALKANUT!

Salus jatkaa tänä vuonna hyvin alkanutta perinnettä wappuviikoista. Tarjolla on monipuolisia tapahtumia laidasta laitaan, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin! Mukana on viime vuodelta tuttuja juttuja sekä aivan uusia mahtavia tapahtumia. Nauttikaamme vapun ajan hulinoista hilpein mielin ja hyvällä yhteismeiningillä!

Tässä on luettelo wappuviikkojen ohjelmasta, niin voitte alkaa toden teolla valmistautumaan yhteiseen hauskanpitoon ja fiilistelemään tulevia kevään huippuhetkiä!
PERJANTAI 21.4. SALUSIN WAPUN AVAUS

TÄSTÄ SE ALKAA! Vappuun valmistautuminen lähtee mitä parhaiten käyntiin tämän tapahtuman myötä! Terveystieteiden Wapun avaus järjestetään perjantaina 21.4. klo 12-16 ainejärjestötilassamme Saltsussa. Tarjolla on simaa ja vappukakkua sekä tietysti munkkeja! Tasatunnein tai sen mukaan kun on osallistujia järjestämme munkinsyönti-kilpailuja sekä ilmapallonrikkomis-kisoja! Syöminkien ja kilpailujen ohessa voit askarrella itsellesi vappuhatun tulevia Wappusitsejä silmällä pitäen. Paikalle voi tulla vapaasti hengailemaan oman aikataulun mukaan. Kaikki mukaan valmistautumaan vappuun! Tarkempaa infoa tulee Salusin facebook-sivuille tapahtumat-osioon!

MAANANTAI 24.4. PISPALAN PORRASTREENI JA MUNKKIKAHVIT NÄKÖTORNILLA

Jos vappuna ei muuten tarpeeksi hapota niin näissä treeneissä ainakin! Lähdetään yhdessä testaamaan kesäkuntoa ja ihastumaan Pispalan tunnelmallisiin puutalomaisemiin maanantaina 24.4. klo 14.00 alkaen. Kokoonnumme ensin porukalla Pyynikin näkötornille (klo 14), josta suunnistamme yhdessä kohti legendaarisia portaita. Porrastreeniin ovat tervetulleita niin saluslaiset kuin muidenkin ainejärjestöjen innokkaat edustajat. Hikitreenien jälkeen lähdetään hyvällä omallatunnolla maistelemaan maankuulut munkkikahvit Pyynikin näkötornille. Lisää infoa tapahtumasta tulee Salusin facebook-sivuille tapahtumat-osioon!

TIISTAI 25.4 HAALARIMERKKIMARKKINAT

Vieläkö haalareissa on tilaa merkeille? Sitten ei muuta kun merkkimarkkinoille! Tamyn piirissä toimivat järjestöt myyvät haalarimerkkejään tiistaina 25.4 klo 10-14 Päätalon aulassa. Tämä on hyvä tilaisuus tulla bongailemaan hauskoja merkkejä haalareihin vappua varten! Lisää tietoa tulee Tamyn sivuille!

PS. Virallinen Tamyn vappumerkki tulee myyntiin, kun Tamyn Wappuviikot alkavat, jolloin merkkejä voi käydä ostamassa Tamyn toimistolta!

KESKIVIIKKO 26.4 SÄRKÄN MÄRKÄ

Legendaarinen vappuhappening Särkän Märkä starttaa keskiviikkona 26.4 Särkänniemen huvipuistossa klo 16. Luvassa taatusti hulvatonta menoa härveleissä sekä myöhemmin jatkoilla! Lisää infoa tapahtumasta löytyy Särkän Märkän facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/1131278127001852/1174374452692219/?notif_t=admin_plan_mall_activity&notif_id=1491150358906914

PS. Salusilla on vielä lippuja tapahtumaan (jatkopaikkana FatLady), joten jos mielit mukaan, ota yhteyttä Pekkanen.Niina.A(a)student.uta.fi

TORSTAI 27.4. WAPPUSITSIT YHDESSÄ BIOPSIN KANSSA

Mitä olisikaan vappu ilman virallisia Wappusitsejä! Niinpä sitsaamme tänä vuonna ihanien naapureidemme Biopsien kanssa! Wappusitsejä vietetään torstaina 27.4 klo 18 alkaen FinnMedi2 kattosaunalla. Teemaksi on valittu vappufestarit eli asuksi käy hyvin joko kesäinen festarivaatetus tai haalarit vappukuosiin tuunattuna. Kaikenlaisia vappuhärpäkkeitä voi tietysti yhdistää asukokonaisuuteen! Tarkempaa infoa sitseistä löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/1749865671991085/

PERJANTAI 28.4. YHTEISTÄ HENGAILUA/PELAILUA TLK:N JA BIOPSIN KANSSA

Yhteistoiminta on aina hauskaa ja siksi olemmekin päättäneet järjestää kivaa puuhaa TLK:n ja Biopsin kanssa! Ajankohta on perjantai 28.4 iltapäivällä/illalla, tapahtuman aloitusaika ja paikka sekä sisältö tarkentuntuvat myöhemmin. Tämä on loistava tilaisuus tutustua Kaupin naapurijärjestöjen jäseniin! Lisää infoa siis luvassa piakkoin!

SUNNUNTAI 30.4. TAMYN PUISTOJUHLA

Ja sitten se koko vapun KOHOKOHTA eli VAPUNAATTO! Vapunaattoa vietetään Tamyn Puistojuhlan merkeissä sunnuntaina 30.4 (Minna Canthin patsaan kukituksen jälkeen) klo 13:30-19 Sorsapuistossa. Puistoon kokoontuu Tamyn piirissä toimivia ainejärjestöjä pitämään tehtävärasteja. Rastisuorituksia kerätään vappupassiin, jonka palautettuaan osallistuu palkintojen arvontaan. Passeja jaetaan paikan päällä. Rasteja voi suorittaa valitsemassaan porukassa ja koska passi on henkilökohtainen, ei haittaa vaikka porukka vaihtuisi! Tehtävärasteilla on myös hyvä tilaisuus tutustua muihin ainejärjestöihin! Tamyn puolesta puistojuhlassa tulee olemaan teltta ja musiikkia sekä mahdollisesti pientä syötävää. Tapahtuma on vapaamuotoinen ja sinne voi tulla oleskelemaan oman aikataulun mukaan. Kaikki siis mukaan viettämään huikeaa puistovappua yhdessä! Lisää tietoa tapahtumasta tulee Tamyn sivuille!

MAANANTAI 1.5. SALUSIN WAPPUPIKNIK

Jos joku niin PIKNIK kuuluu ehdottomasti vapun viettoon! Perinteinen Salusin Wappupiknik alkaa vapunpäivänä maanantaina 1.5 klo 10 Koskipuistossa. Kaikki kynnellekykenevät saluslaiset ovat tervetulleita nauttimaan yhteisistä antimista ja seuraamaan teekkarikastetta! Jos olet kovin nälkäinen, otathan omaa pikkupurtavaa mukaan. (Ja opm!). Mahdollisuus mennä myös seuraamaan ja halutessaan osallistumaan TLK:n järjestämään potilassänky-viestiin, joka järjestetään Koskikadulla! Tarkempaa tietoa tulee Salusin facebook-sivuille tapahtumat-osioon!

Näiden Salusin tapahtumien lisäksi wappuviikkoina tapahtuu paljon myös muissa ainejärjestöissä, joten ohjelmaa saluslaisille on tarjolla moneen lähtöön! Olkaahan tarkkoina ja seurailkaa Salusin wapputapahtumien fb-sivuja tarkempien tietojen saamiseksi! Tietoa muiden ainejärjestöjen ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan tapahtumista löytyy Tamyn sivuilta!

Pukukoodina tapahtumaan kuin tapahtumaan käyvät tietysti haalarit, tosin porrastreeneissä kevyempi vaatetus lienee helpottava tekijä. Säähän sopiva vaatetus auttaa, mikäli sää ei meinaa meitä suosia!

Salus ry toivottaa jokaisen jäsenensä lämpimästi tervetulleeksi kaikkiin vapun tapahtumiin! J Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää vappuun liittyen, ota yhteyttä Pekkanen.Niina.A(a)student.uta.fi. Ihanaa kevättä kaikille! GET READY! 😀

HUOM! TAMY EI OLE VIELÄ JULKAISSUT WAPPUVIIKKOJEN OHJELMAA SIVUILLAAN, MUTTA SE TAPAHTUNEE LÄHIAIKOINA. SALUSIN FACEBOOK-SIVUILLE ON TULOSSA MYÖS PIAKKOIN LISÄÄ TIETOA KAIKISTA OMISTA TAPAHTUMISTAMME!

In english:

THE WAPPU CELEBRATION IS DURING 21.4.-1.5.2017

GET READY TO CELEBRATE WAPPU WITH SALUS!

Wappu, Vappu or May Day, is one of the most important holidays in Finland and it is also the biggest student celebration event of the year. Be sure you won’t miss out on it!! Officially Vappu is celebrated on April 30th and May 1st, but students do everything bigger and for that reason we are celebrating Wappu for an entire week!! Now is the time to start preparing yourself for the celebrations! Get your overalls ready and join Salus for the celebrations!

Salus ry continues with last year’s traditions in Wappu week’s celebrations. We are arranging lots of different kinds of events, so there is sure to be found something for everybody! There are some events that are familiar from last year but there are also some brand new activities as well. So let’s all celebrate Wappu together and enjoy the great spirit of Salus 😉

Take a look at the event list below and come and join us in the celebrations!
FRIDAY 21.4. THE GRAND OPENING OF WAPPU WEEK

Here we go!!
We kick off the Wappu celebrations with an opening event in Saltsu at 12-16 o’clock. You are most welcome to come and enjoy some traditional Wappu delights, such as sima and doughnuts! There is also a special Wappu cake and some other snacks for you to enjoy! During even-hours or whenever we have enough participants we are arranging different Wappu themed competitions, such as doughnut eating competition and balloon breaking competition. During this event you are also able to make your own Wappu hat, which is convenient for the Wappu sitsit later during the Wappu week.

You are free to pop by anytime suited best for your schedule!
Event is available on Salus’ Facebook-page:
https://www.facebook.com/events/1750805718565731/
MONDAY 24.4. PISPALA STAIRS WORKOUT AND DOUHGNUT WITH COFFEE AT PYYNIKKI

If the Wappu celebrations aren’t making you feel the burn, this event will! Join us, as we head to the legendary Pispala stairs and test our fitness level by running up the stairs (all 310 of them)! Afterwards we are heading to the Pyynikki Observation Tower where Salus offers doughnuts and coffee as a refreshment. For this event, let’s meet at the entrance of the Pyynikki Observation Tower at 14 o’clock! From there we will first head towards the Pispala stairs and after the workout we’ll come back to the observation tower.

More information on this event will be updated later to Salus’ Facebook-page. Stay tuned!
TUESDAY 25.4. OVERALL BADGE MARKET

Are your overalls empty? Is there too much fabric visible? Worries aside! Tamy is arranging a market for all of its student organisations to come and sell their badges. This event is on Tuesday 25.4. at 10-14 o’clock at the lobby of the Main Building of UTA (Kalevantie 4). More information on this event will be updated to Tamy’s website.

PS. the official Wappu badge will come on sale once Tamy’s Wappu week starts. The official badge will be available for purchase in Tamy’s office.

WEDNESDAY 26.4. SÄRKÄN MÄRKÄ

The legendary Wappu event, Särkän Märkä, is approaching! On Wednesday 26.4. students from all over Finland gather to the Särkänniemi amusement park for a fun day of Wappu celebration! More information on this event can be found from the Facebook event page: https://www.facebook.com/sarkanmarka/ as well as from the official website of the event: http://www.sarkanmarka.fi

PS. Salus ry has a few tickets to this event, so if you want to join, send an e-mail to Pekkanen.Niina.A(at)student.uta.fi. Make sure you don’t miss out on this event!!
THURSDAY 27.4. WAPPUSITSIT WITH BIOPSI RY

There is no Wappu without Wappusitsit. Sitsit is an academic party that includes a three-course meal with lots of singing and toasting. This year we are arranging a Wappu themed sitsit with our lovely neighbour student organisation Biopsi ry. The Wappusitsit are held on Thursday 27.4. beginning at 18 o’clock at FinnMedi2 rooftop sauna. For the theme of the sitsit we have selected Wappu festival. This means you can dress up festival style, wear a summer dress or attend the event in your overalls with an added touch of Wappu in them 😉 More information on this event can be found here: https://www.facebook.com/events/1749865671991085/
FRIDAY 28.4. SOMETHING FUN/GAME NIGHT WITH TLK AND BIOPSI RY

We at Salus ry are all about teamwork and for that reason we are arranging some fun activities wth our neighbouring student organisations TLK and Biopsi ry. The event will be held on Friday 28.4. during the afternoon/evening time. The location and contents of the event will be specified later. This is a great opportunity to network with the other student organisations of Kauppi campus. Stay tuned for more information :)
SUNDAY 30.4. TAMY’S PARK FESTIVAL

This is the highlight of Wappu, VAPUNAATTO or the Eve of May Day. Tamy is arranging a park festival, which will be held in Sorsapuisto on Sunday 30.4. at 13.30-19 o’clock. Tamy’s student organisations will gather to the park and every student organisation has it’s own checkpoint with different tasks for the celebrators to take part in. You can collect marks to your own event pass and there are different prizes to be drawn for those who return their passes! You can carry out the different tasks in the checkpoints with anyone you wish! This is a great event to get to know other students and student organisations!

At the park festival there will be an outdoor tent, some music and possibly something small to eat. This is an informal event and you are free to pop by or stay longer, however is best suited to your schedule! Join us in this ultimate Wappu Eve celebration!

More information on this event will be updated to Tamy’s website.
MONDAY 1.5. SALUS’ WAPPU PICNIC

This is the ultimate and only way to spend the actual Wappu day, May Day. This traditional Wappu picnic will be held at Koskipuisto on Monday 1.5. starting at 10 o’clock. Everyone is welcome to join our picnic as we gather around and watch as the technical university students, Teekkarit, are given their “baptism”. Salus offers it’s members some picnic treats, but in case you are feeling very hungry, we encourage you to bring something small to eat for yourself. Also please bring your own drinks!

During the picnic there is a possibility to go and watch or even participate in TLK’s patient-bed run, which is held on Koskikatu. More information on Wappu picnic will be updated on Salus’ Facebook page! Stay tuned 😉

—-

There are also lots of other activities during the Wappu weeks, so be sure to follow us on social media for more information. Tamy is also organising lots of events during Wappu weeks, and their events will be updated on their website – check it out!

If you are feeling unsure on how to dress up to any of these Wappu events, overalls are always the right choice. However, we do recommend you wearing something more comfortable for the Pispala stairs workout event. Also, as much as we wish, the sun doesn’t always shine for us, so make sure you dress up according to the weather! Most of our events are held outdoors!

We wish all of our members warmly welcome to all of our events. In case you have ANY questions regarding the Wappu weeks events, you can send your questions to Pekkanen.Niina.A(at)student.uta.fi.

GET READY TO CELEBRATE WITH US! SEE YOU SOON 😉

NOTICE! Tamy has not yet published their events for the Wappu weeks, so make sure you check out their website (tamy.fi) regularly. Also we at Salus ry are updating information on our Facebook-page as soon as possible!

DSC03257

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>