Salus ry

Osoite: Lääkärinkatu 1, 33520 Tampere
Rekisterinumero: 214.527
Merkitty rekisteriin: 5.3.2015

Salus ry on Tampereen yliopiston terveystieteiden ainejärjestö. Terveystieteiden tutkinto-ohjelmassa opiskellaan pääaineena kansanterveystiedettä tai hoitotiedettä. Tutkinto-ohjelmasta valmistuu terveystieteiden kandidaatteja ja maistereita.

Salus on latinaa ja se tarkoittaa terveyttä. Salus on perustettu vuonna 2011, jolloin aiemmin toimineet hoitotieteen ainejärjestö Epione ja kansanterveystieteen ainejärjestö Prevalenssi yhdistettiin yhdeksi ainejärjestöksi. Salus ry on rekisteröity 5.3.2015 yhdistysrekisteriin.
Salus ry:n säännöt löytyvät täältä.

Salus ry huolehtii jäsenistönsä verkostoitumisesta, koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta ja monipuolisesta vapaa-ajantoiminnasta erilaisten tapahtumien avulla – tervetuloa mukaan!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa:

Facebook: Salus ry – Terveystieteiden ainejärjestö

Instagram: @salusry

Twitter: @salusry

LinkedIn: Salus ry

Yhteydenotot hallituksen jäseniin sähköpostilla.