14.12.2017 Vuosi 2017 Salusin tapahtumavastaavien näkökulmasta

Vuosi on jo lopuillaan, joten on hyvä aika muistella, kuinka hieno se on ollut tapahtumien osalta. Tällä kertaa kirjoittelemassa ovat Salus ry:n tapahtumavastaavat Ilona, Nelli ja Susanna. Kevään tapahtumavastaavana toimi lisäksi Niina, joka siirtyi syksyksi talousassistentin paikalle. Haluamme kiittää kaikkia tapahtumien järjestämiseen osallistuneita saluslaisia! Yhteistyössä on voimaa <3 Kiitoksen ansaitsee myös Salusin oma kunniatyömies Mika – kiitos myös Sinulle panoksestasi Salusin hyväksi.

Lajikokeiluna kyykkä

Vuoden 2017 ensimmäisenä tapahtumana oli kyykkä-lajikokeilu. Perehdyimme yhdessä sääntöihin ja harjoittelimme heittotekniikkaa. Akateemisen kyykän MM-kisoissa saluslaisia olikin melko monta joukkuetta jäsenmääräämme nähden, hyvä! Harjoiteltuja taitoja pääsee taas pian testaamaan akateemisessa MM-kyykässä 10.2.2018 😉

kyykkä2

Ystävänpäivämixeri

Ystävänpäivänä järjestimme Biopsi ry:n ja TLK:n kanssa Kaupin kampuksella yhteisen ystävänpäivätapahtuman, jossa tutustuimme toisiimme “speed friending” -hengessä. Salusilla on käynyt kyllä tuuri naapurien kanssa <3

Pyynikin kävely

Keväällä järjestimme kävelykierroksen Pyynikillä, jonka jälkeen kävimme tietenkin munkkikahveilla. Räntää satoi, mutta seura ja kuppi kuumaa lämmittivät urheiluhenkisen suorituksen jälkeen. Tapahtuma oli avoin myös perheenjäsenille.

Vujuviikko ja vuosijuhlat

Salusin toisia Vuosijuhlia juhlittiin maaliskuun viimeinen päivä. Vujuviikkoihin kuului juomalaulujen opettelua, tanssiharjoitukset sekä kauneusilta. Juhlat olivat oikein onnistuneet ja ison työn tulos. Emme malta odottaa ensi vuoden juhlia, jolloin konsepti onkin vähän erilainen. 😉 Varsinaisten vujujen jälkeen juhlinta jatkui silliksellä Majurisaunan poreissa. Itseoppineen kondiittorimme Niinan kakku kruunasi silliaamupalan <3

vuju6

Avanto

Huhtikuussa kävimme Rauhaniemen kansankylpylässä saunomassa ja rohkeimmat uskaltautuivat jäiden keskelle avantoonkin! Saunan ja avannon jälkeen grillasimme makkarat ja nautimme muutaman virvokkeen. Rauhaniemi on kaunis paikka ja auki vuoden ympäri.

Vappuviikot

Vappuviikoilla järjestimme myös monenlaista ohjelmaa. Vappu avattiin Saltsussa herkutellen muun muassa Etan leipomalla kakulla ja muilla syötävän hyvillä tarjottavilla. Järjestimme Biopsin kanssa yhteiset sitsit vappufestari-teemalla FinnMedin kattosaunalla, jossa tunnelmakin oli katossa yötä myöten! Juhlintaa tasapainottamaan järjestimme porrastreenit Pyynikillä sekä Wappubelit TLK:n kanssa. Wappubelit oli hauska tapahtuma, jossa pelailimme erilaisia pihapelejä Rosendahlin rannassa hiki päässä ja voitonkiilto silmissä. Vappuaattona osallistuimme Tamyn järjestämään poikkitieteelliseen puistojuhlaan Sorsapuistossa pitämällä Salusin omaa rastia. Puistojuhlassa opiskelijoilla oli mahdollisuus tutustua toisiinsa yli tieteenalarajojen. Sää ei tosiaan suosinut meitä vappuaattonakaan, sillä räntää tuli ja maa oli paikoitellen valkoinen. Säätä uhmasivat kuitenkin rohkeasti Niina, Riikka ja Nelli – hyvä tytöt! Vappupäivänä pääsimme onneksi nauttimaan monipuolisista piknik-herkuista sekä aurinkoisen lämpöisestä säästä Koskenrannassa – Riikka, Niina ja Nelli pääsivät Aamulehteenkin asti edustamaan 🙂

vappu1

vappu2

Kevätjuhlat

Toukokuun lopulla pidimme kevätjuhlat, jossa ohjelmanumerona oli muun muassa jo perinteeksi muodostunut Vuoden terveystieteilijän valinta. Vuoden 2017 terveystietäjä-kisan voitti Salusin pääsihteeri Taru 🙂 Nautimme jälleen ihanista tarjoiluista ja hyvästä seurasta.

tarujahattu

Salusin lukuvuoden avajaisbileet ja fuksikastajaiset

Salusin lukuvuoden avajaisbileet toimivat samalla fuksikastajaisina. Bileet järjestettiin Domuksella 7.9.2017 tuutoreiden avustuksella. Tarjolla oli herkkuja ja hyvää juotavaa. Ohjelmassa oli tietovisa, tutustumista uusiin opiskelijakavereihin sekä fuksiolympialaiset, joissa vastakkain kilpailivat vastakkain kaksi fuksijoukkuetta sekä yksi vanhemmista opiskelijoista koostuva joukkue. Lajeissa päästiin testaamaan kilpailijoiden kyykkäystarkkuutta sekä lantion liikkuvuutta. Näissä bileissä fuksit pääsivät myös vannomaan fuksivalansa. Ilta jatkui tanssilattialla syyskuun haalaribileissä.

kastajaiset3

Aamupala Pella’s cafessa

Marraskuun alussa nautimme kauniina, talvisena ja aurinkoisena aamuna yhteisen aamupalan Pella’s cafessa. Nam!

Pikkujoulut

Salusin pikkujouluja vietettiin hulppeissa tiloissa Ratinan saunalla 9.11. 2017. Tarjoilupöytä notkui herkkuja, joita Salusin pikkutontut olivat ahkerasti leiponeet. Kiitos tarjoiluista myös Salusin yhteistyökumppaneille <3 Pikkujouluissa oli ohjelmanumeroina bingo ja tietovisa, minkä lisäksi myös laulettiin Singstaria ja halukkaat pääsivät saunan lämpöön. Salus sai kunniavieraankin juhliin, sillä itse Joulupukki saapui tervehtimään meitä Korvatunturilta asti.

Scifisitsit

Yksi syksyn tapahtumien kohokohdista oli ehdottomasti Kauppisitsit, jotka järjestettiin 16.11.2017 Amos-klubilla. Sitsit olivat koko syksyn mittainen projekti ja niiden suunnittelu aloitettiin jo syyskuussa. Kauppisitsit ovat toivon mukaan jatkuva perinne, jotka lisäävät yhteistyötä ja ylläpitävät ystävyyssuhteita Kaupin muihin ainejärjestöihin. Erityisen tyytyväisiä järjestäjät olivat upeaan haalarimerkkiin! Sitsien jälkeen juhlat jatkuivat tanssien, beerbongia pelaten ja saunoen. Huhun mukaan Sorsapuiston liepeillä nähtiin yön pikkutunteina Tampere-talon ympäri alasti juosseita opiskelijoita. Tämä “saunamaratooni” on TLK:n opiskelijoiden perinne. Osallistujista saattoi myös löytyä Salusin edustajia – hienoa! 😉

sitsit1sitsit2sitsit3

On ollut suuri ilo viettää vuosi 2017 Salus ry:n tapahtumavastaavina ja järjestää iloksenne tapahtumia. Olemme saaneet ihania ystäviä ja huikean hienoa kokemusta hallitustoiminnasta. Jäämme innolla odottamaan, mitä uusi vuosi tuo tullessaan, kun tulevat tapahtumavastaavat Charlotta & Ellen astuvat saappaisiimme.

Haluamme kiittää koko hallituksen puolesta ihania saluslaisia kuluneesta vuodesta. Toivotamme teille kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta!

 

sitsit4

terkuin Nelli (miss Universum), Ilona (Uhura) ja Susanna (Kissanainen) <3

salus logo oikea

Leave a Reply

Your email address will not be published.