18.2.2016 Salusin blogi on avattu!

SinahoitsuHyvää päivää ja tervetuloa Salusin uunituoreen blogin pariin! Kevätlukukausi onkin jo ehtinyt pitkälle ja Salus on startannut vuoteen 2016 uudenlaisella energialla :).

Salusin blogissa julkaisemme terveystieteen opiskelijoita kiinnostavia kirjoituksia alaan ja opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Tällä hetkellä elämmekin suurten muutosten keskellä, jotka vaikuttavat erityisesti oman yksikömme opiskelijoiden opiskeluun, työelämään ja vapaa-aikaan. Koulutusleikkaukset, Tampere3, sote-uudistus, EU- ja ETA- maiden ulkopuolisten lukukausimaksut sekä aikuiskoulutustuen valtionosuuden muuttaminen lainamuotoiseksi ovat kaikki aihealueita, jotka koskettavat juuri HESiläisten arkea. Tänä vuonna Salus panostaa eritysesti jäsentensä edunvalvontaan, jotta muutoksissa huomioidaan myös terveystieteen opiskelijan näkökulma. Salus onkin lisännyt yhteistyötä Akavan alaisen Terveystieteen Johtajat ja Asiantuntijat TAJA ry:n kanssa ja on tiiviisti mukana TAJA:n opiskelijaverkoston uudelleen käynnistämisessä. Myös Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n kanssa käynnistellään yhteistyötä. Vanhoina tuttuina toiminnassamme on mukana myös TEHY ja tottakai TAMY. Nyt on siis juuri sinun tilaisuutesi liittyä Salusin jäseneksi ja tulla osaksi yhteistä rintamaa!

Salus rekisteröityi yhdistykseksi 5.3.2015 ja edellisvuoden toimintaa kuvastaakin rekisteröityneenä yhdistyksenä toimimisen opettelu ja hallinnollisen puolen uudelleen järjestely. Tämä heijastui myös Salusin muuhun toimintaan ja saimmekin palautetta tapahtumien vähäisyydestä. Tästä huolimatta onnistuneen tuutoroinnin ja viestinnän ansioista vuonna 2015 Salusin jäsenmäärä kasvoi jopa 25 % ja Salusin Facebook seuraajien määrä lisääntyi puolella!

Vuoden 2016 hallitus koostuu vanhoista tekijöistä sekä uusista innokaista fukseista, jotka tuovat toimintaan kaivattuja uudistuksia. Jäsenpalautteesta oppia ottaneena panostamme erityisesti tapahtumapuolelle ja pyrimme luomaan uusia perinteitä sekä järjestämme tempauksia ja lajikokeiluja. Kevään aikana ohjelmassa on mm. Salusin ensimmäiset Vuosijuhlat 1.4.2016 sekä Terveystieteen Wappuviikko viikolla 17. Näille päivämäärille kannattaa siis jo nyt raivata kalentereista tilaa! Ohjelmaa pyritään järjestämään kaikille terveystieteen yksikön opiskelijoille ja hallituksessa kuulemme mielellään jäsenten toiveita toimintaan liittyen.

Salusin hallitus toivottaa kaikille lukijoille onnea ja menestystä kevään opintoihin!

Ystävällisesti

Sina Nordman

Varapuheenjohtaja & Talousvastaava

Leave a Reply

Your email address will not be published.