19.8.2021 Ellenin esittäytyminen

Tässä postauksessa pääsette tutustumaan Elleniin.

Moikka, olen Ellen Munkki. Nyt syksyllä alkaa jo mun viides vuosi kansanterveystieteen parissa ja loppu tosiaan häämöttää… Mä oon aloittanut kansanterveystieteen opinnot ihan lukiopohjalta, mutta olen toiminut lähihoitajan hommissa (ilman koulutusta) jo ennen opintoja sekä niiden aikana esimerkiksi lomilla. Yhteensä olen ehtinyt sijaistella noissa hommissa viimeiset kahdeksan vuotta. Tämä kesä onkin nyt ensimmäinen, kun olen muissa hommissa, eli Valviralla harjoittelussa. Yliopiston aikana olen ehtinyt tehdä suhteellisen paljon valinnaisia opintoja esimerkiksi hallintotieteiden puolelta. Näistä huomaan, että olen ehkä eniten hyötynyt nyt Valviralla työskennellessäni.

Opintojen lisäksi, muhun on voinut tutustua Salusin kautta. Olen toiminut Salusin ainejärjestössä vuosina 2018–2020. Viime vuonna toimin Salusin puheenjohtajana. Olen ehtinyt toimia muutamana vuonna myös tuutorina, joka on ollut ihan mahtava kokemus ja mahdollisuus tutustua uusiin opiskelijoihin sekä löytää ystäviä. Vapaa-aikani vietän ystävieni, perheeni, koirani sekä kuntosalin parissa. Olen kotoisin Turun saaristoa, Korppoosta, joten luonto on hyvin lähellä sydäntäni.

Mikäli mikä tahansa mietityttää esimerkiksi harjoittelun hakemisen tmv. suhteen, vastailen mielelläni omien kokemusteni perusteella kysymyksiin. Niitä voi laittaa esimerkiksi instagramin kautta (@ellenmunkki) tai jos satutaan vaikka syksyllä pääsemään livenä Linnaan opiskelemaan, löytää minut kyllä sieltä 😀 Tsemppiä kaikille alkavaan syksyyn sekä mahdollisiin harkkapaikan hakuihin!

Terkuin,

Ellen Munkki