25.9.2017 Syysterveiset tuutorivastaavilta!

Syksy on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin. Salus ry on järjestänyt useita tapahtumia fukseille sekä aikaisempien vuosien terveystieteiden opiskelijoille. Salusin hallitus ja tuutorit ovat yhdessä toivottaneet uudet opiskelijat tervetulleiksi ja mahdollistaneet kaikille hauskan lukuvuoden aloituksen. Tässä kooste tämän syksyn meiningistä.

 

Salus valmiina vastaanottamaan syksyn kujeet. Tervetuloa Salusin tiimiin!

saluskassi

 

Perinteisellä fuksidinnerillä fuksit saavat hyvä ruuan ohella tutustua toisiinsa, tuutoreihin ja Salusin hallitukseen. Tänä vuonna dinnerin paikkana oli tunnelmallinen Plevna. Edeltävällä viikolla Salus toivotti tervetulleiksi myös kansainväliset maisteriopiskelijat ja vaihto-opiskelijat samaisessa paikassa.

fuksidinneri

 

Fuksit ja tuutorit ihailemassa Tampereen maisemia rennolla fiiliksellä Torni hotellin Moro sky barissa.

torni

 

Yliopiston avajaisten jälkeen on hyvä kokoontua yhdessä Passioniin haastamaan toisensa Trivial pursuitin parissa.

passion

 

Uudet opiskelijat pääsivät HOPS-ohjausten jälkeen tutustumaan Salus ry:n ainejärjestön tiloihin Saltsuun. Tuutorien kyselytunnilla oli mahdollisuus poiketa juttelemaan opintoihin liittyvistä kysymyksistä ja kahvittelemaan. Saltsuun saa koska vain tulla ja kahvihan on jäsenille ilmainen.

saltsu

 

Fuksisyksyyn kuuluu vahvasti Salus ry:n huikeat fuksikastajaiset.

fuksit2

 

Tällöin fuksit saavat herkutella ja tutustua toisiinsa sekä vanhempiin opiskelijoihin hauskojen leikkimielisten pelien myötä.

kastajaiset

 

Ja tietysti menoon kuuluu myös perinteinen hyytelöinen fuksijuoma.

kastajaiset2

 

Salus ry:n hallitus, tuutorit ja vanhat opiskelijat innokkaina menossa mukana.

kastajaiset3

 

Kaupunkisuunnistuksessa fuksijoukkueet saavat suorittaa rasteja ympäri Tamperetta ja kisata parhaiden pukeutujien pystistä tuutorien johdolla.

kaupunkisuunnistus

kaupunkisuunnistus2

kaupunkisuunnistus 3

 

Saluslaisia saattoi bongata tänä syksynä myös vauhdikkaassa SporttiApprossa. Yhtenä rastina hohtokeilaus.

sporttiappro

 

Salus ry toimii myös tiiviisti yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa tapahtumien järjestämisessä. Seuraavana vuorossa ovatkin Yhteiskuntatieteiden ainejärjestöjen järjestämät Huminat sekä kv-tuutorivastaavien järjestämät Huminaetkot kansainvälisille opiskelijoille.

huminat

 

Salus ry:n syksy on ollut tapahtumarikas ja tapahtumat senkun jatkuvat. Tulossa on muun muassa lajikokeilu Trampolin Parkissa, pesiksen pelausta ja paljon muuta. Lukukausihan huipentuu Salus ry:n pikkujouluihin, joissa kruunataan vuoden superfuksi. Nähdään tapahtumissa!

Tuutorivastaavat Noora ja Jasmin toivottavat kaikille ihanaa ja pirtsakkaa syksyä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.