Tuutoriksi!

Haku tuutoriksi ja kv-tuutoriksi käynnissä!

Oletko kiinnostunut tuutoroinnista? Pian alkavat taas tuutorikoulutukset. Nyt haemme tuutoroinnista kiinnostuneita uusia ja vanhempia kansanterveystieteen sekä hoitotieteen opiskelijoita mukaan toimintaan.

Tuutorointi on mahtava tapa tutustua uusiin ihmisiin ja saada opintopisteitä. Meillä tuutorointia toteutetaan tiiminä yhdessä tuutorivastaavien kanssa, ja kaikenlaiset elämäntilanteet otetaan huomioon. Tuutoroimalla pääset ohjeistamaan uusia opiskelijoita opintojen alkumetreillä ja osallistumaan hauskoihin fuksitapahtumiin. Tuutoroinnista saa myös arvokasta kokemusta toiminnan suunnittelusta ja organisoinnista. Kv-tuutorina pääset tutustumaan erilaisiin kulttuureihin ja harjoittelemaan kielitaitojasi.
Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Salusin tuutorivastaaviin. Ilmoita sähköpostilla nimesi, mitä opiskelet ja oletko kiinnostunut tuutorina ja/tai kv-tuutorina toimimisesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro kiinnostuksestasi tai kysy lisää. Ilmoittautumiset viimeistään 11.3 mennessä opiskelijatuutoriksi ja kv-tuutoriksi 3.4. mennessä.

Terkuin Salus ry:n tuutorivastaava & kv-tuutorivastaava
Haavisto.Anni.M(at)student.uta.fi & Nauha.S.Juliaana(at)student.uta.fi

 

salus logo oikea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>