Jäsenedut

Salus ry järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia ja illanviettoja. Osa tapahtumista on jäsenille täysin ilmaisia ja osaan tapahtumista jäsenien on mahdollista osallistua alennettuun jäsenhintaan. Pyrimme järjestämään toimintaa mahdollisimman monipuolisesti huomioiden opiskelijakuntamme toiveet.

Salus ry:n järjestämistä tapahtumista tiedotetaan Salus ry:n sähköpostilistalla ja Salusin Facebook-sivuilla.

Liittymällä jäseneksi tuet muun muassa Salus ry:n koulutus- ja työelämäpoliittista toimintaa opiskelijoiden hyväksi. Lisäksi Salus järjestää opintokäyntejä erilaisiin terveydenhuollon organisaatioihin. Opintokäyntien kohteet pyritään valitsemaan jäsenten toiveiden mukaisesti.

Jäsenillä on mahdollisuus osallistua Salus ry:n toimintaan. Salus ry:n kokoukset ovat avoimia kokouksia, joihin jäsenemme ovat enemmän kuin tervetulleita. Järjestömme uusi hallitus valitaan aina loppuvuodesta järjestettävässä yhdistyksen syyskokouksessa. Uudet ainejärjestötoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan hallitustoimintaan. Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta voit lähestyä meitä sähköpostitse tai tulla mukaan koukouksiimme. Hallituksen yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa jäseneksi liittymisestä.

Salus2016